SER DU LARMET?

Alairm 360+

Vi visar hur det fungerar i just ert hem – Larmat och klart på några minuter!Alairm360+ inbrottslarm

Vi är det enda larmbolaget på marknaden som kan komma hem till er och faktiskt visa hur larmet fungerar direkt på plats. Det tar bara några minuter, och är ni nöjda med resultatet kan vi enkelt sätta upp larmet direkt. Fyll i bokningsformuläret nedan så kontaktar vi er för bokning av tid.

Några fördelar med inbrottslarmet Alairm360+, jämför oss gärna med andra!

  • Kostnadsfri demo i ert hem
  • Ingen installation eller kabeldragningar
  • Larmar alla fönster och dörrar i flera plan med en enda enhet
  • Ha larmet på även när ni eller era husdjur är hemma
  • Dekaler och skyltar för att undvika tjuven
  • 120dB siren för att påkalla uppmärksamhet och skrämma tjuven
  • Ingen månadskostnad för koppling till eget nummer
  • Valfri koppling till Falck Larmcentral mot månadsavgift
  • Inga påtvingade månadskostnader eller bindningstider
  • Möjlighet att dela upp inköpet på 3, 6, 12 eller 24 månader

Alairm360+, inbrottslarm med GSM utan månadskostnader!

Precis som originalet, Alairm360, larmar inbrottslarmet Alairm360+ alla fönster och dörrar med en enda enhet. Detta är möjligt då larmet känner av tryckförändringen som blir när en dörr eller ett fönster forceras. Inga andra larmdetektorer krävs, och du får ett komplett skalskydd. Skillnaderna jämfört med originalet är att Alairm360+ är ett inbrottslarm med gsm, där larmet skickar sms till tre valfria telefonnummer vid larm och strömavbrott, samt att det styrs enkelt med fjärrkontroll. För att täcka in de flesta familjers behov så ingår 4 stycken fjärrkontroller när du köper Alairm360+.

Hur går det till när vi ställer in larmet?

När vi kommer hem till er så visar vi hur larmet fungerar, vi ställer in känsligheten på trycksensorn så att den är perfekt anpassad för just ert utrymme och vi är nöjda först när larmet reagerar på alla fönster och dörrar i huset. Demonstrationen tar normalt endast några minuter och är helt kostnadsfri.

Montering av larmet

När du ser att inbrottslarmet fungerar som utlovat i ditt hem, kan vi montera det på en gång. Vi ställer även in de telefonnummer du vill att larmet ska skicka sms till vid larm. Vi kan programmera upp till tre nummer, och du väljer själv om du vill ha dem till dig själv och några du känner, helt utan månadskostnad, eller om du vill att ett av numren även ska kopplas till Falck Larmcentral för endast 80 kr per månad.

Vad är priset – och vad får du jämfört med andra traditionella larm?

Vi på Larmagruppen jobbar med ett totalpris så att du som kund ska veta vad du får och till vilken kostnad. Vi kommer inte att komma med en massa olika tillägg, lockpriser eller oväntade månadskostnader. När du jämför oss med andra kommer du upptäcka att vårt inbrottslarm är mer heltäckande, och på sikt en mycket mer kostnadseffektiv lösning.

För Alairm360+ med GSM betalar du 6995 kr inklusive moms. Du kopplar det utan månadskostnad till tre valfria, privata nummer.

Vill du koppla ett av numren till Falck Larmcentral, betalar du 7495 kr för larmet inklusive startkostnad, och sedan 80 kr per månad.

Traditionella larm

Många traditionella larmbolag erbjuder “Startpaket” för en väldigt låg peng, eller till och med 0 kr. Innan du väljer en sådan larmlösning bör du titta noga på ett par saker:

– Hur stor del av mitt hem kommer att vara larmat med detta startpaket? Är jag verkligen nöjd med att larma endast 20-30% av hemmet? Om jag lägger till saker i startpaketet, vad hamnar startkostnaden på då?

– Äger jag larmet?

– Hur mycket är månadskostnaden? 249 kr? 349 kr? 419 kr? Var realist och räkna ut vad larmet kommer att kosta dig på 3, 5, 10 år.

– Kan jag obehindrat lämna mina husdjur hemma med larmet på?

– Kan jag på ett enkelt sätt ha larmet på som ett skydd på natten när vi är hemma?

Om du väljer Alairm360+ från Larma

Oavsett om du bor i hus eller lägenhet, har ett kontor eller en butikslokal, så får du ett inbrottslarm som ger komplett skalskydd utan en massa dyra tillbehör, installationer och dolda kostnader. Till och med SIM-kortet från Telia ingår, och är laddat med 50 kr.

Fyll i bokningsformuläret nedan så kontaktar vi er för bokning av kostnadsfri demonstration:


hemlarm

Med Alairm360 larmar du enkelt din villa, lägenhet eller sommarstuga.

KONTORSLARM

Larma kontorslokaler upp till 360 kvm. Ingen installation eller dyra tillbehör!

BUTIKSLARM

Oroa dig inte för exponerade skyltfönster. Alairm360 skyddar hela butiken.

JOBBA MED LARMA

Larmagruppens dörr står alltid olarmad och öppen för rätt personer.