FALCK LARMCENTRAL

Koppla ditt Alairm360+ till Falck Larmcentral för endast 80 kr per månad!

Hos Larmagruppen är det valfritt att koppla sitt larm till larmcentral med utryckning. Vi tvingar inte in våra kunder i dyra och långa avtal, utan du väljer själv som kund.

Vi samarbetar med välrenommerade Falck Larmcentral, vilket gör att vi täcker i princip hela Sverige genom Falcks unika samarbeten med lokala larmcentraler runt om i landet.

Koppling till Falck Larmcentral 

Väljer du att köpa ett inbrottslarm som ska kopplas till Falck Larmcentral, betalar du en engångskostnad på 7495 kr för larmet, Alairm360+, inklusive uppkopplingsavgiften till Falck.

Som privatperson betalar du sedan endast 80 kr per månad (fakturerat helårsvis i förskott, 960 kr) för löpande koppling mot Falck Larmcentral. Samma koppling för företag kostar 165 kr + moms per månad.

Som kund till Falck Larmcentral väljer du själv om/när Falck ska rycka ut till dig. Vid utryckning debiterar Falck 1500 kr.

Boka demo

Vi kommer kostnadsfritt hem till dig och visar hur våra inbrottslarm fungerar. Tycker du om det du ser och vill ha larmet, så sätter vi även upp det direkt på plats. Larmat och klart på några minuter, med leverans och montering inkluderat!

HEMLARM

Med Alairm360 larmar
du enkelt din villa,
lägenhet eller
sommarstuga.

KONTORSLARM

Larma kontorslokaler
upp till 360 kvm. Ingen
installation eller dyra
tillbehör!

BUTIKSLARM

Oroa dig inte för
exponerade
skyltfönster. Alairm360
skyddar hela butiken.

JOBBA MED LARMA

Larmagruppens dörr
står alltid olarmad och
öppen för rätt
personer.