HEMLARM

Alairm360 och Alairm360+, skyddar enkelt ditt hem – dygnet runt

Som enda larmleverantör på marknaden kan vi erbjuda ett hemlarm som:

  • inte kräver någon installation
  • fungerar med husdjur
  • kan vara på när man är hemma
  • skyddar hela hemmet oavsett antal fönster och dörrar
  • larmar i flera plan, inklusive källare och övervåning, utan dyra tillbehör

Allt detta tack vare den innovativa tekniken i hemlarmet Alairm360. Larmet triggas av förändringar i lufttrycket som uppkommer när någon forcerar en dörr eller ett fönster. Inga magnetkontakter, inga rörelsedetektorer eller andra sensorer krävs. Enklare blir det inte!

När du skaffar ett inbrottslarm från Larmagruppen, kan du välja mellan det lokala larmet, Alairm360, och vår senaste generation, Alairm360+ med GSM, som även skickar SMS till upp till tre valfria telefonnummer vid larm. Som Falck Partner kan vi även erbjuda uppkoppling till Falck Larmcentral, vilket är valfritt för dig som kund.

Boka en kostnadsfri demonstration eller gör din beställning direkt. Med våra inbrottslarm larmar du enkelt din villa, lägenhet eller sommarstuga.

Det finns flera sätt att minska risken för inbrott i hemmet. Det viktigaste steget att ta är att installera ett hemlarm. Varför har då inte alla ett larm?

Många upplever att det är krångligt och dyrt med ett hemlarm, och vi förstår de som känner så. Avancerade installationer, månadskostnader och dyra inköp gör att folk hellre chansar att tjuven inte ska dyka upp.

Hos Larma är det annorlunda. Hos oss är det enklare och mer prisvärt. Du köper Alairm360 för en engångskostnad, och du har inga månadskostnader.

HEMLARM

Med Alairm360 larmar
du enkelt din villa,
lägenhet eller
sommarstuga.

KONTORSLARM

Larma kontorslokaler
upp till 360 kvm. Ingen
installation eller dyra
tillbehör!

BUTIKSLARM

Oroa dig inte för
exponerade
skyltfönster. Alairm360
skyddar hela butiken.

JOBBA MED LARMA

Larmagruppens dörr
står alltid olarmad och
öppen för rätt
personer.