KAMPANJ!

Larma Kamera
Genom denna enkla kameralösning får du en trådlös koppling till vilket som av våra larm. Kameran kopplas upp mot ditt trådlösa internet hemma, och kommer att skicka ett meddelande till dig via en app om larmet går. Kameran triggas av ljudet från sirenen, vilket innebär att den även kommer att reagera på din vanliga brandvarnare hemma. Kameran är inte brandklassad, men funktionen finns där.

Du kan när som helst gå in i appen i din smartphone och titta i kameran live. Du kan även komplettera med ett minneskort om du vill kunna spara det som filmas. Läs mer om kameran på Larma Kamera

Lokalt larm med kamera
För dig som vill ha ett komplett skalskydd, dvs larma alla dörrar och fönster hemma, men inte känner att du vill koppla mot Falck Larmcentral, då finns det pengar att spara! Sätt in ett Alairm360 och komplettera med vår kamera som skickar meddelande till din telefon.
Du blir din egen lilla larmcentral utan månadskostnader och dyra tillbehör. Du får en avancerad tekniklösning genom vår unika trycksensor, och samtidigt den enklaste larmlösningen på marknaden som larmar hela ditt hem. Läs mer om vårt Alairm360 på Lokalt inbrottslarm

Larm med GSM och kamera

Vill du ha vår mest kompletta larmlösning väljer du Alairm360+ med gsm. Då får du inte bara meddelande från kameran om larmet går, utan du får även ett sms till upp till tre valfria mobiltelefoner. Om du vill så kan du koppla ett av numren mot Falck Larmcentral mot en uppkopplingsavgift på 500 kr, plus 960 kr per år (motsvarande 80 kr per månad). Läs mer om Alairm360+ på Inbrottslarm med gsm och här om den valfria kopplingen till Falck Larmcentral.

HEMLARM

Med Alairm360 larmar
du enkelt din villa,
lägenhet eller
sommarstuga.

KONTORSLARM

Larma kontorslokaler
upp till 360 kvm. Ingen
installation eller dyra
tillbehör!

BUTIKSLARM

Oroa dig inte för
exponerade
skyltfönster. Alairm360
skyddar hela butiken.

JOBBA MED LARMA

Larmagruppens dörr
står alltid olarmad och
öppen för rätt
personer.