SER DU LARMET?

Kampanj!

camera
 
Larma Kamera
Genom denna enkla kameralösning får du en trådlös koppling till vilket som av våra larm. Kameran kopplas upp mot ditt trådlösa internet hemma, och kommer att skicka ett meddelande till dig via en app om larmet går. Kameran triggas av ljudet från sirenen, vilket innebär att den även kommer att reagera på din vanliga brandvarnare hemma. Kameran är inte brandklassad, men funktionen finns där.
 
Du kan när som helst gå in i appen i din smartphone och titta i kameran live. Du kan även komplettera med ett minneskort om du vill kunna spara det som filmas. Läs mer om kameran på Larma Kamera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Alarm360 banner web notuzjelzo 580x580px
Lokalt larm med kameraFör dig som vill ha ett komplett skalskydd, dvs larma alla dörrar och fönster hemma, men inte känner att du vill koppla mot Falck Larmcentral, då finns det pengar att spara! Sätt in ett Alairm360 och komplettera med vår kamera som skickar meddelande till din telefon.
 
Du blir din egen lilla larmcentral utan månadskostnader och dyra tillbehör. Du får en avancerad tekniklösning genom vår unika trycksensor, och samtidigt den enklaste larmlösningen på marknaden som larmar hela ditt hem. Läs mer om vårt Alairm360 på Lokalt inbrottslarm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alarm360+
Larm med GSM och kamera
Vill du ha vår mest kompletta larmlösning väljer du Alairm360+ med gsm. Då får du inte bara meddelande från kameran om larmet går, utan du får även ett sms till upp till tre valfria mobiltelefoner. Om du vill så kan du koppla ett av numren mot Falck Larmcentral mot en uppkopplingsavgift på 500 kr, plus 960 kr per år (motsvarande 80 kr per månad). Läs mer om Alairm360+ på Inbrottslarm med gsm och här om den valfria kopplingen till Falck Larmcentral.
Fyll i bokningsformuläret nedan så kontaktar vi er för bokning av kostnadsfri demonstration:


hemlarm

Med Alairm360 larmar du enkelt din villa, lägenhet eller sommarstuga.

KONTORSLARM

Larma kontorslokaler upp till 360 kvm. Ingen installation eller dyra tillbehör!

BUTIKSLARM

Oroa dig inte för exponerade skyltfönster. Alairm360 skyddar hela butiken.

JOBBA MED LARMA

Larmagruppens dörr står alltid olarmad och öppen för rätt personer.