SER DU LARMET?

Jobba Med Larma

Larmagruppen är ett växande företag som brinner för att hjälpa privatpersoner och företag till en tryggare vardag genom innovativa larmlösningar.

Språngbrädan – Klättra på karriärstegen

Som medarbetare inom Larmagruppen ges du en fantastisk möjlighet att klättra i karriären. Ett naturligt steg för rätt person är att gå från säljare till säljledare, och därmed ha ansvar för andra säljare. Men det stoppar inte där. Vi erbjuder även möjligheten att gå från anställd till egenföretagare – Inom varumärket Larmagruppen.

Egenföretagarna som jobbar inom Larmagruppen driver sitt egen bolag som Franchisetagare under vårt paraply. Vill du veta mer om möjligheten att driva en egen enhet inom Larmagruppen, läs mer på vår Franchise-sida.

Som säljare kommer du att jobba med en unik, säker och lättsåld produkt. Huvudprodukten i verksamheten är vårt unika inbrottslarm, Alairm360, som ger ett komplett skalskydd med en enda enhet. Inga krångliga installationer eller dyra månadskostnader. Larmet passar i villor och lägenheter samt mindre kontor och butiker.

Är du redo för ett utmanande och roligt jobb hos Larmagruppen, eller har du kanske frågor och funderingar du vill ha svar på innan du tar steget? Kontakta oss så hjälper vi dig att fatta rätt beslut.

Telefon: 0772 – 23 23 20
Epost: mathias.ringblom@larma.se

Välkommen till Larmagruppen.

Fyll i bokningsformuläret nedan så kontaktar vi er för bokning av kostnadsfri demonstration:


hemlarm

Med Alairm360 larmar du enkelt din villa, lägenhet eller sommarstuga.

KONTORSLARM

Larma kontorslokaler upp till 360 kvm. Ingen installation eller dyra tillbehör!

BUTIKSLARM

Oroa dig inte för exponerade skyltfönster. Alairm360 skyddar hela butiken.

JOBBA MED LARMA

Larmagruppens dörr står alltid olarmad och öppen för rätt personer.