NYHETER

May 24, 2016
Ny mediapartner!

Företaget Aggregate Media investerar i Larmagruppen! Genom investeringen kommer Larmagruppen att höras och synas brett i flertalet medier under hösten och vintern 2015/2016.

Mediaplanen täcker bland annat in radioreklam, dagspress, facktidningar, tunnelbana och utomhusreklam, berättar Fredrik Wincrantz, Aggregate Media. Vi ser en otrolig potential i Larmagruppens unika larmlösning eftersom den erbjuder ett komplett skalskydd på ett imponerande enkelt sätt, fortsätter Fredrik. Vi ser många nöjda kunder redan idag, och ser nu fram emot att fler ska få möjligheten att upptäcka att det finns ett bra och kostnadseffektivt alternativ till de traditionella larmen på marknaden, avslutar Fredrik.

Vi ser samarbetet med Aggregate Media som ett naturligt steg i vår tillväxtprocess, säger Mathias Audell Ringblom på Larmagruppen. Vi är sedan drygt ett år tillbaka Falck Partner, vilket möjliggör koppling mot Falck Larmcentral för våra kunder för endast 80 kr per månad, och nu är det dags för nästa steg. Genom Aggregates gedigna erfarenhet, kompetens och mediakontakter, ser vi att vi kommer att nå ut till många fler som vill öka sin trygghet i hemmet.

För mer generell information om Aggregate Media, se www.aggregatemedia.com

Nu är vi på Hem & Villa-mässan

Vi har nu laddat montern med inbrottslarm, cykellarm, information och kompetenta (och en aning galna) medarbetare. Kom förbi och lär dig mer om våra larm, och boka kostnadsfri demonstration i ert hem. Välkomna!

Oberoende test av Alairm360+

Vi är glada och stolta över recensionen som PC För Alla precis har publicerat på sin sajt. De ger vårt inbrottslarm med gsm, Alairm360+, hela 7 av 10 i betyg, och för att citera dem själva:

“Det är svårt att hitta några riktiga nackdelar med Alairm 360+. Larmet är lättarbetat och fungerar riktigt bra, och det är skönt att inte behöva hålla på med krångliga inställningar för att undvika att katten utlöser det.” PC För Alla, 12/10-2015.

Vad vi vill tillägga, och som kanske skulle putta upp betyget ytterligare, är att inställningar och montering av larmet ingår när du köper larmet av oss. Men det är förstås roligt att få så pass gott betyg baserat på att användaren gör allt själv.

Både företaget Larma, och våra larm, handlar om enkelhet. Och nu har vi fått det bekräftat:

Enkelt Är Smart™

Välkommen att boka en kostnadsfri demonstration av larmet hemma hos er, och läs hela recensionen från PC För Alla här.

Mikael startar Larma i Norrköping

Vi på Larmagruppen strävar alltid efter att vara nära våra kunder för att kunna ge snabb och bra service. Vi är nu glada att presentera Mikael Johansson som från och med nu har Norrköping som bas med sin Larma-verksamhet. I sann Larma-anda kommer Mikael gärna hem till er och visar hur vår unika larmlösning fungerar. En liten larmbox som skyddar hela huset! Demonstrationen är kostnadsfri, och skulle ni gilla det ni ser så kan han enkelt larma hela ert hus eller lägenhet på bara några minuter. Ni når Mikael direkt på 0707-300 199 eller på mail mikael.johansson@larma.se Välkommen till Larmagruppen

eptember 24, 2015
Ny Franchisetagare i Umeå

Larmagruppen växer inte bara i antal larmade hem och kontor, utan även i antalet medarbetare. Vi välkomnar nu Pär Nilsson som kommer att utgå från Umeå med sin Larma-verksamhet. Jag är inte begränsad till Umeå med omnejd, utan kommer att erbjuda kostnadsfria demonstrationer och monteringar av larm från Ö-viks kommun upp till Norrbotten, säger Pär.

Jörgen på Larmagruppen säger: Eftersom vi har en så pass enkel larmlösning så har vi hittills kunnat skicka larmen direkt hem till kunder för egen montering när det geografiska avståndet har varit för stort, men vi på Larmagruppen strävar alltid efter att vara nära kunden och erbjuda våra tjänster och support lokalt. Därför känns det extra bra att ha Pär på plats i landets norra delar från och med nu.

Pär genomgår nu alla förberedelser för sin start som partner i Larma, och kommer att vara igång från 1 oktober 2015.

HEMLARM

Med Alairm360 larmar
du enkelt din villa,
lägenhet eller
sommarstuga.

KONTORSLARM

Larma kontorslokaler
upp till 360 kvm. Ingen
installation eller dyra
tillbehör!

BUTIKSLARM

Oroa dig inte för
exponerade
skyltfönster. Alairm360
skyddar hela butiken.

JOBBA MED LARMA

Larmagruppens dörr
står alltid olarmad och
öppen för rätt
personer.