SER DU LARMET?

Övriga Larm

Vi på Larmagruppen gillar säkerhet generellt. Förutom våra trycklarm som passar som lägenhetslarm, huslarm och villalarm och inbrottslarm generellt, så erbjuder vi olika lås med larm som skyddar dina prylar.

Du handlar tryggt och enkelt våra larm direkt i vår webbshop!

Lås med larm

Cykellarm_Bild

Här hittar du larm för allt som går att låsa fast. Där du i dag använder ett traditionellt hänglås, slanglås eller vajer, kan du nu använda motsvarande men med ett inbyggt larm. Det är bara din egen fantasi som begränsar användningsområdena för våra larmlås. Vi tipsar om Larma Cykel, Larma Motorcykel, Larma Barnvagn, Larma Båt, Larma Släp, Larma Husvagn, Larma Grind och Larma Bil.

 

 

Slanglås med larm – 395 kr

CykellarmLarmet ser ut som ett vanligt slanglås men har en inbyggd siren i låset. Larmet triggas av rörelse, och sirenen börjar ljuda ett par sekunder efter att slanglåset har satts i rörelse. Låser man inte upp låset och därmed stänger av larmet, så ljuder en 110dB siren i 10 sekunder. Tillräckligt länge för att påkalla uppmärksamhet och skrämma bort tjuven. Rörs larmet igen utan att låsas upp upprepas samma procedur.

 

 

Hänglås med larm – 395 kr

 

Cykellarm_BildHänglås med larm har ett brett användningsområde och minskar stöld- och inbrottsrisken avsevärt. Lås fast en kedja runt din båt, cykel eller motorcykel eller sätt den direkt på hjulet, lås en grind eller dörr, eller varför inte sätta den runt ratten på bilen? Det blir jobbigt för en tjuv att köra i 110dB oljud. Låset passar självfallet även för din trailer, släpvagn eller ditt förråd. Låset kommer i fyra olika storlekar och modeller.

 

Du handlar tryggt och enkelt våra larm direkt i vår webbshop!

Fyll i bokningsformuläret nedan så kontaktar vi er för bokning av kostnadsfri demonstration:


hemlarm

Med Alairm360 larmar du enkelt din villa, lägenhet eller sommarstuga.

KONTORSLARM

Larma kontorslokaler upp till 360 kvm. Ingen installation eller dyra tillbehör!

BUTIKSLARM

Oroa dig inte för exponerade skyltfönster. Alairm360 skyddar hela butiken.

JOBBA MED LARMA

Larmagruppens dörr står alltid olarmad och öppen för rätt personer.