ÖVRIGA LARM

Vi på Larmagruppen gillar säkerhet generellt. Förutom våra trycklarm som passar som lägenhetslarmhuslarm och villalarm och inbrottslarm generellt, så erbjuder vi olika lås med larm som skyddar dina prylar.

Du handlar tryggt och enkelt våra larm direkt i vår webbshop!

Lås med larm

Här hittar du larm för allt som går att låsa fast. Där du i dag använder ett traditionellt hänglås, slanglås eller vajer, kan du nu använda motsvarande men med ett inbyggt larm. Det är bara din egen fantasi som begränsar användningsområdena för våra larmlås. Vi tipsar om Larma CykelLarma MotorcykelLarma BarnvagnLarma BåtLarma SläpLarma HusvagnLarma Grind och Larma Bil.

Slanglås med larm – 395 kr

Larmet ser ut som ett vanligt slanglås men har en inbyggd siren i låset. Larmet triggas av rörelse, och sirenen börjar ljuda ett par sekunder efter att slanglåset har satts i rörelse. Låser man inte upp låset och därmed stänger av larmet, så ljuder en 110dB siren i 10 sekunder. Tillräckligt länge för att påkalla uppmärksamhet och skrämma bort tjuven. Rörs larmet igen utan att låsas upp upprepas samma procedur.

Hänglås med larm – 395 kr

Hänglås med larm har ett brett användningsområde och minskar stöld- och inbrottsrisken avsevärt. Lås fast en kedja runt din båt, cykel eller motorcykel eller sätt den direkt på hjulet, lås en grind eller dörr, eller varför inte sätta den runt ratten på bilen? Det blir jobbigt för en tjuv att köra i 110dB oljud. Låset passar självfallet även för din trailer, släpvagn eller ditt förråd. Låset kommer i fyra olika storlekar och modeller.

Du handlar tryggt och enkelt våra larm direkt i vår webbshop!

HEMLARM

Med Alairm360 larmar
du enkelt din villa,
lägenhet eller
sommarstuga.

KONTORSLARM

Larma kontorslokaler
upp till 360 kvm. Ingen
installation eller dyra
tillbehör!

BUTIKSLARM

Oroa dig inte för
exponerade
skyltfönster. Alairm360
skyddar hela butiken.

JOBBA MED LARMA

Larmagruppens dörr
står alltid olarmad och
öppen för rätt
personer.